Kékfelhő és Dani blogja

Egy hétköznapi család hétköznapi életét éljük harmasban, kis otthonunkban. Ez a blog rólunk szól, így lehet, hogy más unalmasnak találja majd, nekem ez az Élet. :)

Utolsó kommentek

  • Azurka: Szia Kékfelhő! Mi van Veled mostanában? Nem nagyon látlak a Porontyon sem, remélem, nincs semmi ba... (2007.08.26. 22:12) Dani elment
  • Kékfelhő: Persze, írok, megint untatlak egy kicsit az életemmel :) Örülök, hogy te is olyan hurrá-optimista ... (2007.03.14. 09:31) Tavasz van! :)
  • PinkPanther: Orulok hogy irsz megint :))) Hajraaa, miert ne lehetne kertes hazatok, kulon gyerekszoba, haloszob... (2007.03.13. 17:25) Tavasz van! :)
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

"Nagy esők jönnek..."

2007.05.11. 11:28 | Kékfelhő | Szólj hozzá!

Miután mindenki esőért sírt, az eső megjött. Volt olyan város, ahol az átlagos májusi esőmennyiség szakadt le az égből egyetlen éjszaka alatt.
A füvünk, a fenyő, a fagyal is örült az esőnek, egyedül talán szegény epernek jutott túl sok a jóból:

























Gyorsan megszabadítottuk a fölösleges víztől szegénykét, remélem nem lesz vízízű a végén az eper. :)

Időjárási viszontagságok ide, időjárási viszontagságok oda, egész kellemes tavaszunk van. A gyerek nyaka már kezd színt kapni, várható, hogy nyár végére kis "néger" lesz a gyerekből :)

Anyák napja:
Május 3-án anyák napját ünnepeltünk az óvodában. A gyerek már hetek óta a kis versikéit memorizálta otthon, így nem volt különösebben nagy meglepetés az előadásuk. De nagyon aranyosak voltak :)
Mivel ott nem fotóztam, ezért beteszem egy korábban készült képet a csoportról, itt éppen a Planetáriumba készülnek:

























Az asztalokat, székeket, polcos szekrénykéket félretolták, középre helyeztek egy nagy szőnyeget, azokon csücsültek a gyerekek kifelé fordulva, nekünk - anyukáknak - pedig le kellett ülnünk a gyerekkel szemközt a székre. A műsor végig a szőnyegen zajlott. Édesek voltak, megnevettettek.

Az új műhely
Új év, új műhely? :)
Aligha. De egy biztos, Cs. már nagyon vágyott egy olyan helyre, ahova betolhatja az autót, és kedvére bütykölhet rajta, időjárástól függetlenül. Ahol elférnek a szerszámai, kacatjai, a téli/nyári gumik. Az álmai netovábbja lenne, ha még emelő is lenne azon a helyen. Nos, a műhely részét kipipálhatjuk, megkapta a játszóterét Ócsán. Az emelő dolog is folyamatban, talán összejön. Hajrá fiúk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kekfelho.blog.hu/api/trackback/id/tr2474091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása