Kékfelhő és Dani blogja

Egy hétköznapi család hétköznapi életét éljük harmasban, kis otthonunkban. Ez a blog rólunk szól, így lehet, hogy más unalmasnak találja majd, nekem ez az Élet. :)

Utolsó kommentek

  • Azurka: Szia Kékfelhő! Mi van Veled mostanában? Nem nagyon látlak a Porontyon sem, remélem, nincs semmi ba... (2007.08.26. 22:12) Dani elment
  • Kékfelhő: Persze, írok, megint untatlak egy kicsit az életemmel :) Örülök, hogy te is olyan hurrá-optimista ... (2007.03.14. 09:31) Tavasz van! :)
  • PinkPanther: Orulok hogy irsz megint :))) Hajraaa, miert ne lehetne kertes hazatok, kulon gyerekszoba, haloszob... (2007.03.13. 17:25) Tavasz van! :)
  • Utolsó 20

Áprilisi hó...

2007.04.11. 13:05 | Kékfelhő | Szólj hozzá!

Hó van, havazás, legalábbis az agyamban.

A hétvége változó színvonalon telt: pénteken Leviztem, a szombat is klassz volt, kicsit összeszedem magam, és megírom, mi mindent csináltunk.
Séta az Orczy-kertben, Természettudományi Múzeumban dinócsontokat nézegettünk, utána pedig bevásárlás nyuszira a Corában.

Vasárnap kicsit hisztis volt a gyerek, erről akkor sem írok többet, ha több időm lesz. Nincs róla mit írni. Időnként az őrületbe kerget.

Hétfőn elment Dani locsolkodni, az anyámnál ott is ragadt, hála az égnek, jó volt egy kis nyugalom. Így legalább kibőgtem magam. Mégsincs baba.

Kedd óta pedig őrültek háza van nálunk. Az előbb B.K. lebukott, megint kedvezni akart a "kedvenc" ügyfelének, pechje volt, észrevettem. Ez van. Ő a közigazgatás szégyene. De most legalább nem szálltam be a bokszba, átpasszoltam a kisfőnöknek a dolgot. Persze megint Reginán csattant az ostor, B.K. vele üvöltözött, de Regina látszólag nem izgatja magát rajta. Jó fej, kedvelem :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kekfelho.blog.hu/api/trackback/id/tr857249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása